SI CRÉMEUX
SI CROUSTILLANT
Les pasteis de nata,
une grande tradition portugaise.
BUNYOLS DE POLLASTRE
Cruixent com vulguis
Lots frescos de bunyols de pollastre fresc durant tot el dia. Actualment, els nostres artesans estan a la cuina per produir més bunyols frescos. Aquesta especialitat ha estat valorada pels nostres clients des de fa molt de temps. Feu una comanda prèvia de bunyols frescos per als vostres esdeveniments als nostres socis o porteu-los a casa.
A propos
Des de la seva obertura el 2020, Silva Degustation s’ha posicionat com a líder en el camp de les especialitats portugueses al servei de fleques, càterings i cadenes locals centrades en l’autenticitat i la qualitat dels productes. Quan els nostres clients descobreixen els nostres productes, ningú no s’hi pot resistir.
Som un taller de fabricació tradicional. Tots els nostres productes són casolans i elaborats amb passió. Vine a veure’ns per tastar-lo.
"Mon Pastel" de nata
Amb Silva Degustation, totes les nostres creacions són fresques, casolanes i sobretot elaborades amb els millors ingredients del mercat. No dubteu a visitar-nos per tastar les nostres delicioses especialitats. La nostra gamma de productes és molt extensa, així que contacteu-nos avui mateix per fer la vostra comanda. Regala’t, t’ho mereixes!
A consommer sans modération
avec un bon café !
Tradition
Le pastel de nata aurait été créé sous le sous nom de pastel de Belém, au XIX ème siècle pas des religieuses du monastère des Hiéronymites, situé dans la petite ville de Belém, aujourd'hui un quartier de Lisbonne. Afin d'obtenir des ressources pour faire subsister leur ordre, les moniales les vendaient dans une petite boutique prés du monastère. Celle-ci, depuis 1837, continue de vendre les pastels de Belém, dans la plus grande tradition portugaise. Le maître pâtissier de "Mon Pastel" fait partie de ces artisans à avoir pu s'inspirer de cette tradition pour le plaisir de ses clients.
Excellence
Mon Pastel, grâce à son savoir faire unique sur le marché propose à ses clients un produit d'excellence, tant sur le plan de l'onctuosité, que sur le croustillant de son feuilleté, qui le reste pendant plusieurs jours! Ce sont plusieurs années de recherche qui nous ont permis de trouver le juste équilibre des saveurs de cette recette. Toutes les étapes sont essentielles avec notamment un mode de cuisson très spécifique à ce type de gourmandise.
Bienvenue
au Printemps Parly 2
Chaque week end, du vendredi au dimanche inclus, RDC
Heures d'ouverture:
Vendredi / Samedi : de 10:00 à 20:30
Dimanche de 11:00 à 19:00
EN CONTACTE AMB NOSALTRES
06 64 54 39 27